середу, 3 лютого 2021 р.

Інтерактивні вправи при застосуванні мультимедійної дошки

 




Сьогодні світ змінюється з надзвичайною швидкістю. І це природним чином впливає на всі сфери життя, зокрема, і на освіту. Наприклад, якщо раніше дитина отримувала інформацію від батьків, школи і друзів, то тепер за її увагу борються Інтернет і різноманітна реклама. Способи впливу постійно удосконалюються: телефони, планшети, ноутбуки - і це не межа.

Інтерактивні дошки можуть стати відмінними союзниками як інструмент у створенні якісної та цікавої освіти.

Інтерактивна дошка - це сенсорний екран, що працює, як частина системи, в яку входять комп'ютер і проектор. Ця технологія дає можливість демонструвати відео і слайди, малювати і креслити всілякі схеми, а також керувати комп'ютером безпосередньо з дошки. Також інтерактивна дошка може використовуватися, як звичайна дошка для малювання маркером. Примітним є те, що під час використання інтерактивної дошки можна робити позначки, змінювати і зберігати їх у вигляді комп'ютерних файлів.


На уроці інформатики учнів 1-3 класів вивчали графічний редактор на сучасній мультимедійній дошці. Вчитель інформатики Бондарчук Ольга Іванівна продемонструвала як працювати з інтерактивними вправами. Діти чудово освоїли навички використання мультимедійною дошкою при виконанні онлайн гру «Розмальовка». Саме такі уроки стають цікавими, пізнавальними і творчими.


Відео з уроку:

https://drive.google.com/file/d/11KKIvFNhk2UySFNK4vVK5wQ-RA0gQFXk/view?usp=sharing

Підготувала Бондарчук О.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар