середу, 29 січня 2020 р.

Група продовженого дня

Група продовженого дня

Нова школа – це простір життя дитини, адже тут вона не готується до життя, а повноцінно живе, і тому вся діяльність нашої школи будується так, щоб сприяти становленню особистості дитини, гармонізації і гуманізації взаємин між учнями та вчителями, школою і родиною.
Умови, що створені в  нашому НВК святого Миколая, сприяють комфортному перебуванню, навчанню, вихованню та розвитку учнів. І чомусь зовсім не дивує той факт, що діти після навчання не поспішають додому.
Для учнів початкової школи функціонує група продовженого дня, де можна весело та з користю провести час та своє дозвілля. Прогулянка з іграми на свіжому повітрі сприяють  зміцненню здоров’я,  смачний та корисний підвечірок, що завжди розпочинається і закінчується молитвою, виконання домашнього завдання і  творчих розвиваючих завдань – це не повний перелік занять на групі продовженого дня.  Зрештою після виконаних справ можна просто відпочити, зайнявшись самостійною творчою діяльністю, іграми чи погортати сторінки улюбленої книги на м’якому диванчику.
Враховуючи те, що учні, які відвідують ГПД, мають різний рівень підготовки й розвитку, характер, нахили, уподобання , навчаються у різних класах діти  вчаться спілкуватися,  працювати в команді, допомагати один одному, підтримувати один одного, адже   це дуже важливо у сучасному світі. Інакше не може бути, тому що ми як одна дружня сім’я, як одна велика родина.
Перебуваючи на групі продовженого дня, дитина вчиться  працювати індивідуально та в колективі, закріплювати пройдений на уроці матеріал, а також удосконалює навички самообслуговування.
Під час перебування на ГПД відбувається формування в учнів ключових компетентностей, необхідних для успішної життєдіяльності та самореалізації особистості.
Запрошуємо охочих до групи продовженого дня! Вам буде цікаво та пізнавально!

Вихователь ГПД Присяжнюк Вікторія Олександрівна

Немає коментарів:

Дописати коментар